TÈCNIC/A SUPORT DE COMUNICACIÓ

Reference

SC_HD_114

Places available

1

Deadline for application

20/12/2021

Requirements

Què necessitem? 

- Llicenciatura o Grau en Comunicació, Màrqueting o similar.

- Nivell alt d’anglès i català.

- Molt valorable coneixement alt de Suite Adobe (InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere...).

- Capacitat de treball en equip, organització i planificació.

Competències desitjables: Capacitat de treball en equip, organització i planificació, destreses informàtiques i noves tecnologies, iniciativa i orientat al servei del usuaris de la institució.

- Serà avantatjós: Capacitat de treballar en els terminis previstos i gestionar diferents càrregues de treball amb alta responsabilitat i independència; tenir actitud positiva i de servei i poder treballar amb molts col·laboradors interns i externs

 

 Principals responsabilitats

- Organització d'esdeveniments.

- Disseny, edició i gestió del web institucional.

- Social media: gestió i planificació de continguts.

- Edició de continguts audiovisuals.

- Enviament de newsletters.

- Suport al disseny i maquetació de publicacions i material corporatiu.

- Suport al disseny i creació de campanyes de comunicació.

- Contacte amb proveïdors.

 

Què oferim?

- Aquesta és una vacant estructural. Un cop finalitzat el procediment de selecció del candidat que finalment  hagi d’ocupar la vacant, la contractació laboral corresponent es materialitzarà en els termes que permeti la normativa.

- Incorporació immediata

- Salari brut anual segons perfil del candidat/a.

- Bon ambient de treball.

- Centre de treball ubicat en plena naturalesa; IJC Badalona (Campus ICO).

- Mesures per conciliar la vida laboral i familiar (horari laboral flexible, teletreball, 23 dies laborables de vacances remunerades, 9 dies de permís per assumptes personals, entre d’altres).

- Formació anual per al bon desenvolupament de les competències professionals.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) és un institut de recerca sense ànim de lucre amb seu a Barcelona dedicat a avançar en la comprensió de la leucèmia i els trastorns relacionats, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’IJC té laboratoris en 4 campus clínics: i) Hospital Clínic, ii) Hospital de Sant Pau i iii) Hospital Germans Trias i iv) Pujol i Hospital del Mar. IJC serveix de centre de col·laboració perquè investigadors i metges bàsics treballin conjuntament en aspectes clínics i biològics fonamentals de la leucèmia. L’IJC ofereix un entorn de treball excel·lent basat en una fusió multidisciplinària d’idees i instal·lacions d’última generació.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH El juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels  investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Busquem un Tècnic/a de Suport per la Unitat de Comunicació.

Place of presentation of the candidacies

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (REF.:SC_HD_114)en l’assumpte del missatge:

 

-          CV

-          Carta de motivació explicant el seu interès en el lloc incloent contactes de referència

 

Termini de presentació

Data límit de presentació de candidatures: 20/12/2021

Enlaces relacionados