TÈCNIC/A SUPORT DATA MANAGMENT

Reference

TSDM_MC_96

Places available

1

Requirements

Què necessitem?

- Cicle formatiu o similar
- Experiència mínima requerida de 1 any com a Data Analist.
- Valorable coneixement del ERP: SAP-B1 i altres ERPS es valorarà Nivell avançat d'usuari de Microsoft Office
Competències desitjables: Capacitat de treball en equip, organització i planificació, capacitat d’anàlisi i supervisió, destreses informàtiques i noves tecnologies, habilitats interpersonals i capacitat de negociació, precís/a i amb habilitats numèriques i matemàtiques.
Serà avantatjós: Capacitat de treballar en els terminis previstos i gestionar diferents càrregues de treball amb alta responsabilitat i independència; tenir actitud positiva i poder treballar amb molts col·laboradors interns i externs.

 

Requisits

- Ser major 16 anys i menor de 30 anys
- Ser beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (Per fer el registre: https://garantiajuvenil.sepe.es/login.action? )
- Estar inscrita com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (Per fer el registre: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/demanda-docupacio/inscripcio-com-a-demandant-docupacio/ )
- Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici profesional.

 

Què oferim?

- ¡Contracte temporal.
- Incorporació immediata.
- Salari brut anual segons perfil del candidat/a.
- Bon ambient de treball.
- Centre de treball ubicat en plena naturalesa; IJC Badalona (Campus ICO).

 

Principals responsabilitats

  • Base de dades IJC:

- Suport en el manteniment i actualització de la base de dades de producció científica, articles
científics, tesis, llibres, capítols de llibre, etc. Registre altes i baixes.
- Suport en la gestió documental i arxiu digital.
- Suport i participació en els processos d’actualització de dades.
- Suport en l’elaboració d’indicadors de producció científica.
- Suport en el procés de reacreditació de la Fundació Científica AECC.
- Suport en el procés de reacreditació del CERCA.
- Suport gestió documental intel•ligent i processos, reacreditació futura acreditació Severo Ochoa.
- Suport en l'elaboració de la memòria Científica anual, recopilació de dades, validació i publicació de les activitats de recerca i producció científica dels grups de recerca.
- Suport en l'elaboració dels informes anuals de producció dels grups de recerca del IJC.

 

  •          Base de dades UNEIX-SIRECS:

- Suport en la revisió i actualització de dades que s’han d’enviar anualment a la base de dades UNEIX-SIRECS del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de publicar l’Informe anual Central de Resultats que publica l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya.
- Suport en la generació dels fitxers en formats TXT.
- Supervisió i control d’errors.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) és un institut de recerca sense ànim de lucre amb seu a Barcelona dedicat a avançar en la comprensió de la leucèmia i els trastorns relacionats, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’IJC té laboratoris en 4 campus clínics: i) Hospital Clínic, ii) Hospital de Sant Pau i iii) Hospital Germans Trias i iv) Pujol i Hospital del Mar. IJC serveix de centre de col·laboració perquè investigadors i metges bàsics treballin conjuntament en aspectes clínics i biològics fonamentals de la leucèmia. L’IJC ofereix un entorn de treball excel·lent basat en una fusió multidisciplinària d’idees i instal·lacions d’última generació.

L’Institut d’Investigació contra la Leucèmia (IJC) Josep Carreras busca un/a tècnic/a de suport analista de dades en el marc del programa de Garantia Juvenil, integrat a la Unitat Data Management  i sota la supervisió del responsable de la Unitat Data Management, per proporcionar la informació que ha d'existir al voltant de la informació, a nivell estratègic, tècnic, administratiu i rendiment de comptes en els marcs de governança i legislatius autonòmics, estatals i europeus.

 

Per més informació 

http://www.carrerasresearch.org/es

 

Qui som?

La nostra missió és investigar els aspectes bàsics, epidemiològics, preventius, clínics i transferibles de la leucèmia i d'altres malalties hematològiques malignes.

La visió de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras és que la investigació què es porti a terme permeti identificar noves dianes terapèutiques i que possibiliti desenvolupar tractaments més precisos i menys agressius. Aspirem a comprendre l'origen i el desenvolupament de les leucèmies i d'altres patologies hematològiques malignes per poder prevenir-les. Treballarem per a un futur en el qual totes les leucèmies siguin curables.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH al juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

 

Place of presentation of the candidacies

Presentació de sol·licituds 

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (TSDM_MC_96) en l’assumpte del missatge: 

Carta de motivació explicant el seu interès en el lloc.

CV.

Enlaces relacionados