TÈCNIC/A COMPRES

Reference

TC_NJ_01

Places available

1

Deadline for application

31/01/2022

Requirements

Què necessitem?              

- Titulació universitària – no excloent-  en empresarials, ADE i/o similar; es valorarà estudis en àmbit de la ciència i/o similars (biologia, biomedicina o similars).
- Es valorarà formació en logística i aprovisionament.
- Experiència mínima requerida de 3 anys en departament de compres, preferentment en una organització científica o de recerca, desenvolupant i executant plans de compres, gestionant en tot moment les necessitats dels compradors,  i relacionant-se amb proveïdors i parts interessades.
- Valorable coneixement del ERP: SAP-B1 i altres ERPS.
- Capacitat de desenvolupar de forma autònoma les tasques de gestió i administració dels projectes.
- Català/ castellà bilingüe , valorant- se nivell mig/alt d´angles
- Nivell avançat d'usuari de Microsoft Office.

Competències desitjables:

  • La persona que busquem ha de tenir bones habilitats de comunicació i interlocució a diferents nivells (companys, investigadors i proveïdors), i estar acostumada a treballar sota la pressió de mantenir i gestionar un volum de comandes vives elevat. Busquem una persona autònoma i responsable amb capacitat d’organització del treball i del temps, amb clar esperit de servei i orientació a l’usuari. Proactiva i amb iniciativa, buscant la millora i la eficiència en els processos. També una persona dinàmica i resolutiva que tingui capacitat de d’analitzar una determinada situació i presentar solucions.
  • Capacitat de treball en equip, d’anàlisi, organització, planificació i negociació.
  • Diplomàcia i bones habilitats comunicatives.
  • Adaptable al canvi. Aptituds per la comunicació verbal i escrita.
  • Orientació al servei així com a les persones.
  • Destreses  informàtiques.
  • Metòdic/a i precís/a.
  • Acostumat a assumir les tasques més administratives dels projectes.
  • Acostumat a tractar amb gran volum de dades i xifres.

 

Principals responsabilitats 

- Garantir la correcta execució de les normes i els procediments de la Unitat de Compres.
- Establir i mantenir el contacte amb els proveïdors nacionals i internacionals optimitzant recursos, qualitat, terminis de lliurament, negociacions i terminis de pagament.
- Garantir la correcta presentació de la documentació necessària per al tractament de les comandes, introducció dels albarans dels materials, gestionar les reclamacions i devolucions necessàries per garantir un servei eficient.
- Generar la documentació duanera requerida per comprar fora de la Unió Europea amb tots els tràmits pertinents. 
- Gestionar el suport de les compres, els seguiments i els terminis de lliurament en coordinació amb la recepció o amb altres departaments, tenint en compte l’especificitat i delicadesa dels productes científics (gel sec, alcohols, mostres cel·lulars entre d’altres).
- Gestió d’incidents.
- Anàlisi de les novetats del mercat, proposta i seguiment de la idoneïtat o no del producte
- Recull i planificació de les necessitats de compra per part del grup, valoració de les necessitats, a través de contacte directe i visites periòdiques als seus llocs de treball.
- Suport en la preparació de documentació en processos de contractació pública.
- Gestió de garanties i contractes de manteniment dels equips del grup en coordinació amb la Lab Manager.
- Suport per a la implementació i desenvolupament de la nova aplicació informàtica
- Alimentar l’ERP de forma constant d’articles, productes i proveïdors així com el manteniment de la botiga online de la unitat.

 

Què oferim?

- Posició estructural, amb un contracte inicial interí pendent de convocatòria.
- Salari brut anual a negociar en funció de l’experiència del candidat/a.
- Jornada laboral completa.
- Incorporació immediata.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) és un institut de recerca sense ànim de lucre amb seu a Barcelona dedicat a avançar en la comprensió de la leucèmia i els trastorns relacionats, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’IJC té laboratoris en 4 campus clínics: i) Hospital Clínic, ii) Hospital de Sant Pau i iii) Hospital Germans Trias i iv) Pujol i Hospital del Mar. IJC serveix de centre de col·laboració perquè investigadors i metges bàsics treballin conjuntament en aspectes clínics i biològics fonamentals de la leucèmia. L’IJC ofereix un entorn de treball excel·lent basat en una fusió multidisciplinària d’idees i instal·lacions d’última generació.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH El juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels  investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Busquem un/a tècnic/a de compres integrat al departament de compres i sota la supervisió del responsable de compres, per assegurar, d’acord amb les directrius del responsable del departament, el correcte compliment dels plans de compres.

Place of presentation of the candidacies

Com aplicar?

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (REF.: TC_NJ_01)en l’assumpte del missatge:

-        Carta de motivació explicant el seu interès en el lloc.
-        CV

 

Presentació de sol·licituds

Data límit de presentació de candidatures: 31/01/2022

Enlaces relacionados