TÈCNIC/A DE SUPORT PROJECTES INTERNACIONALS

Reference

TSPI_AG_97

Places available

1

Requirements

Què necessitem?

- Cicle formatiu o similar
- Coneixements eina informàtica SAP.
- Bon domini de MS Office
- Nivell alt d’anglès: oral i escrit
- Es valorarà experiència prèvia en gestió econòmica de projectes a nivell nacional i/o internacional
Competències desitjables: Capacitat de treball en equip, organització i planificació, capacitat d’anàlisi i supervisió, destreses informàtiques i noves tecnologies, habilitats interpersonals i capacitat de negociació, precís/a i amb habilitats numèriques i matemàtiques.
Serà avantatjós: Capacitat de treballar en els terminis previstos i gestionar diferents càrregues de treball amb alta responsabilitat i independència; tenir actitud positiva i poder treballar amb molts col·laboradors interns i externs.

 

Requisits

- Ser major 16 anys i menor de 30 anys
- Ser beneficiària del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (Per fer el registre: https://garantiajuvenil.sepe.es/login.action? )
- Estar inscrita com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (Per fer el registre: https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/cercar-feina/demanda-docupacio/inscripcio-com-a-demandant-docupacio/ )
- Acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.

  

Què oferim?

- Contracte temporal.
- Incorporació immediata.
- Salari brut anual segons perfil del candidat/a.
- Bon ambient de treball.
- Centre de treball ubicat en plena naturalesa; IJC Badalona (Campus ICO).
 

Principals responsabilitats

  • Suport tècnic en la fase de post-award:

- Planificació i control de terminis de presentació d’informes econòmics i científics.
- Seguiment econòmic durant l'execució dels projectes concedits (seguiment de cobraments, gestió de la despesa, contractació personal, etc.).
- Justificació econòmica dels projectes a les agències finançadores, així com preparació de la documentació requerida per auditories.
- Esmenes a les justificacions econòmiques sol·licitades pels organismes finançadors.
- Gestió del canvi durant l’execució dels projectes (canvis de partides, canvis en la composició de l'equip col·laborador, sol·licitud de compra d'equips no sol·licitats inicialment en el pressupost, sol·licitud de pròrrogues, incidències de qualsevol altre tipus que hagin de ser notificades).
- Assegurar el compliment normatiu de polítiques institucionals i reglaments de les agències finançadores (requeriments ètics, normativa de publicacions, normativa de licitacions, gestió de viatges, publicació de vacants laborals associades a projectes, etc.).
 

  • Suport tècnic en transversal:

- En el manteniment de l’arxiu i la base de dades.
- En la confecció d’indicadors de la Unitat.
- En la millora contínua dels procediments interns i de les eines de gestió comunes de la Unitat.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) és un institut de recerca sense ànim de lucre amb seu a Barcelona dedicat a avançar en la comprensió de la leucèmia i els trastorns relacionats, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’IJC té laboratoris en 4 campus clínics: i) Hospital Clínic, ii) Hospital de Sant Pau i iii) Hospital Germans Trias i iv) Pujol i Hospital del Mar. IJC serveix de centre de col·laboració perquè investigadors i metges bàsics treballin conjuntament en aspectes clínics i biològics fonamentals de la leucèmia. L’IJC ofereix un entorn de treball excel·lent basat en una fusió multidisciplinària d’idees i instal·lacions d’última generació.

L’Institut d’Investigació contra la Leucèmia (IJC) Josep Carreras busca un tècnic/a de suport a projectes internacionals en el marc del programa de Garantia Juvenil, integrat al departament de projectes i sota la supervisió del responsable de projectes, per assegurar, d’acord amb les directrius del responsable del departament, el correcte acompliment dels plans de la unitat de projectes.

Per més informació

http://www.carrerasresearch.org/es

 

Qui som?

La nostra missió és investigar els aspectes bàsics, epidemiològics, preventius, clínics i transferibles de la leucèmia i d'altres malalties hematològiques malignes.

La visió de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras és que la investigació què es porti a terme permeti identificar noves dianes terapèutiques i que possibiliti desenvolupar tractaments més precisos i menys agressius. Aspirem a comprendre l'origen i el desenvolupament de les leucèmies i d'altres patologies hematològiques malignes per poder prevenir-les. Treballarem per a un futur en el qual totes les leucèmies siguin curables.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH al juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Place of presentation of the candidacies

Presentació de sol·licituds 

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (REF.:TSPI_AG_97) en l’assumpte del missatge:

 Carta de motivació explicant el seu interès en el lloc.

CV.

Related links