TÈCNIC/A COMPRES

Reference

TC_NJ_41

Places available

1

Deadline for application

31/05/2021

Requirements

Què necessitem?               

- Grau, Llicenciatura en empresarials, ADE i/o similar; es valorarà estudis en àmbit de la ciència i/o similars.
- Experiència mínima requerida de 3 anys en departament de compres, preferentment en una organització científica o de recerca, desenvolupant i executant plans de compres, gestionant en tot moment les necessitats dels compradors,  i relacionant-se amb proveïdors i parts interessades.
- Valorable coneixement del ERP: SAP-B1 i altres ERPS.
- Nivell avançat d'usuari de Microsoft Office.

 

Competències

- Capacitat de treball en equip, d’anàlisi, organització, planificació i negociació.
- Diplomàcia i bones habilitats comunicatives.
- Adaptable al canvi. Aptituds per la comunicació verbal i escrita.
- Orientació al servei així com a les persones.
- Destreses  informàtiques.
- Habilitats interpersonals.
- Metòdic/a i precís/a.

 

Responsabilitats i tasques principals

- Alimentar l’ERP de forma constant d’articles, productes i proveïdors així com el manteniment de la botiga online de la unitat.
- Garantir la correcta execució de les normes i els procediments de la Unitat de Compres.
- Establir i mantenir el contacte amb els proveïdors nacionals i internacionals optimitzant recursos, qualitat, terminis de lliurament, negociacions i terminis de pagament.
- Garantir la correcta presentació de la documentació necessària per al tractament de les comandes, introducció dels albarans dels materials, gestionar les reclamacions i devolucions necessàries per garantir un servei eficient.
- Generar la documentació duanera requerida per comprar fora de la Unió Europea amb tots els tràmits pertinents. 
- Gestionar el suport de les compres, els seguiments i els terminis de lliurament en coordinació amb la recepció o amb altres departaments, tenint en compte l’especificitat i delicadesa dels productes científics (gel sec, alcohols, mostres cel·lulars entre d’altres).
- Gestió d’incidents.
- Anàlisi de les novetats del mercat, proposta i seguiment de la idoneïtat o no del producte
- Recull i planificació de les necessitats de compra per part del grup, valoració de les necessitats, a través de contacte directe i visites periòdiques als seus llocs de treball.
- Suport en la preparació de documentació en processos de contractació pública.
- Gestió de garanties i contractes de manteniment dels equips del grup en coordinació amb la Lab Manager.
- Suport per a la implementació i desenvolupament de la nova aplicació informàtica

 

Què oferim?

- Posició temporal amb possibilitats d’allargament en dos anys per creixement de la institució.
- Salari brut anual a negociar en funció de l’experiència del candidat/a.
- Jornada laboral completa.
- Incorporació immediata.

Additional Information

Qui som?

La nostra missió és investigar els aspectes bàsics, epidemiològics, preventius, clínics i transferibles de la leucèmia i d'altres malalties hematològiques malignes.

La visió de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras és que la investigació què es porti a terme permeti identificar noves dianes terapèutiques i que possibiliti desenvolupar tractaments més precisos i menys agressius. Aspirem a comprendre l'origen i el desenvolupament de les leucèmies i d'altres patologies hematològiques malignes per poder prevenir-les. Treballarem per a un futur en el qual totes les leucèmies siguin curables.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH El juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels  investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Place of presentation of the candidacies

Com aplicar?

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (REF.: TC_NJ_41) en l’assumpte del missatge:

Carta de motivació explicant el seu interès en el lloc.

CV

 

Termini de presentació:

Data límit de presentació de candidatures 31.05.2021

Related links