SUPORT A LA GESTIÓ DE PROJECTES

Reference

SGP_ME_12

Places available

1

Deadline for application

05/04/2021

Requirements

Responsabilitats i tasques principals

- Seguiment econòmic dels projectes de recerca.
- Preparació de justificacions econòmiques.
- Preparació de documentació per auditories financeres.
- Gestió d’arxiu i base de dades.
- Suport en la preparació de propostes.
- Suport a la gestió administrativa curricular del Director.
- Assistència a jornades, sessions informatives i reunions d’ interès d’oportunitats de finançament competitiu.

 

Requeriments

- Estudis de CFGS en àrees d’economia, administració i direcció d’empreses, empresarials o similar. Valorable carrera universitària en els àmbits anteriors.
- Experiència mínima d’un any en càrrecs de suport a l’oficina de projectes o similars en la gestió de projectes nacionals (MINECO, ISCIII, AGAUR, etc..). Valorable coneixement de programes europeus i internacionals, i experiència en gestió de recerca en àmbit biomèdic.
- Nivell mig/alt d’anglès.
- Domini fluid de l’Office, molt valorable coneixement SAP i gestor bases de dades.

 

Competències desitjables

- Capacitat de treball en equip, organització i planificació.
- Aptituds per la comunicació verbal i escrita.
- Destreses informàtiques i capacitat d’adaptabilitat a noves tecnologies.
- Habilitats interpersonals comunicatives.
- Capacitat de precisió i d’atenció al detall.

 

Oferim

- Contracte temporal inicial d’un any de durada.
- Jornada complerta.
- Salari valorable en funció de l’experiència i vàlua del candidat.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras dedicat a promoure, desenvolupar, transferir, gestionar i difondre la recerca, el coneixement científic i tecnològic, la docència i la formació en l’àmbit de la biomedicina hematològica d’excel·lència, en especial pel que fa a la leucèmia i altres hemopaties malignes; precisa incorporar un/a Suport a la Gestió de Projectes, sota la dependència de la Direcció.

IJC Campus ICO-GTIP (Badalona) busquem un/a Suport a la Gestió de Projectes per incorporar-se a la nostra institució el mes d’Abril o Maig del 2021.

 

Qui som?

La nostra missió és investigar els aspectes bàsics, epidemiològics, preventius, clínics i transferibles de la leucèmia i d'altres malalties hematològiques malignes.

La visió de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras és que la investigació què es porti a terme permeti identificar noves dianes terapèutiques i que possibiliti desenvolupar tractaments més precisos i menys agressius. Aspirem a comprendre l'origen i el desenvolupament de les leucèmies i d'altres patologies hematològiques malignes per poder prevenir-les. Treballarem per a un futur en el qual totes les leucèmies siguin curables.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH El juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Place of presentation of the candidacies

Com aplicar a la posició

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org indicant la referència SGP_ME_12 de l’anunci en l’assumpte del missatge incloent el CV i carta de motivació explicant el seu interès en el lloc de treball.

 

Es podran demanar referències als candidats.

 

Termini de presentació: 5 d'Abril 2021.

Related links