JUNIOR PROJECT MANAGER

Reference

JPM_AG_86

Places available

1

Deadline for application

12/11/2021

Requirements

Què necessitem?

Estudis de Cicle Formatiu de Grau Superior en àrees d’administració i finances, administració i gestió  o similar. Es valorarà grau universitari en els àmbits anteriors.

- Altament valorable tenir experiència de 2 anys en càrrecs de Project Manager R+D nacionals  ( Ajuts de la Agència Estatal de Investigació, ISCIII, AGAUR, AECC etc.) i europeus (FP7, H2020, HEurope etc.)

Alta qualitat en la documentació de processos d'anàlisi, presa requeriments, mapes de necessitats, arquitectura de serveis, informes de seguiment, etc.

Nivell alt d’anglès, valorables altres idiomes.

Domini d’Office, coneixement de SAP i bases de dades.

Competències desitjables: Capacitat de treball en equip, organització i planificació, capacitat d’anàlisi i supervisió, destreses informàtiques i noves tecnologies, habilitats interpersonals i capacitat de negociació, precís/a i amb habilitats numèriques i matemàtiques.

Serà avantatjós: Capacitat de treballar en els terminis previstos i gestionar diferents càrregues de treball amb alta responsabilitat i independència; tenir actitud positiva i poder treballar amb molts col·laboradors interns i externs

 

Què oferim?

Contracte inicialment temporal per baixa per maternitat amb altes possibilitats d'interinatge futur.

Incorporació desitjada: Novembre

Bon ambient de treball

Centre de treball ubicat en plena naturalesa; IJC Badalona (Campus ICO)

Un projecte emocionant i innovador per gestionar.

Treballar en l’entorn mixt de recerca bàsica i clínica de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras.

Incorporació en un equip multinacional i altament col·laboratiu.

L’entorn estimulant de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Mesures per conciliar la vida laboral i familiar (horari laboral flexible, teletreball, 23 dies laborables de vacances remunerades, 9 dies de permís per assumptes personals, entre d’altres).

 

Principals responsabilitats

Planificació i seguiment pressupostari dels projectes per tal de vetllar per la correcta execució dels recursos captats d’ajuts R+D d’àmbit estatal, regional, etc.

Interlocució amb socis, coordinadors i administracions públiques.

Elaboració i presentació de  justificacions econòmiques i auditories (si s’escau) als organismes públics corresponents.

Gestió sobre temes administratius, legals i financers de projectes R+D.

Suport a la promoció de la participació́ en convocatòries nacionals (difusió́ personalitzada, seminaris).

Suport en la preparació de propostes d’agències  finançadores d’àmbit nacional, incloent la preparació i revisió del pressupost.

Assistència a jornades, sessions informatives i reunions de interès d’oportunitats.

Gestió d’arxiu i bases de dades.

Additional Information

L’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras (IJC) és un institut de recerca sense ànim de lucre amb seu a Barcelona dedicat a avançar en la comprensió de la leucèmia i els trastorns relacionats, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’IJC té laboratoris en 4 campus clínics: i) Hospital Clínic, ii) Hospital de Sant Pau i iii) Hospital Germans Trias i iv) Pujol i Hospital del Mar. IJC serveix de centre de col·laboració perquè investigadors i metges bàsics treballin conjuntament en aspectes clínics i biològics fonamentals de la leucèmia. L’IJC ofereix un entorn de treball excel·lent basat en una fusió multidisciplinària d’idees i instal·lacions d’última generació.

L’Institut d’Investigació contra la Leucèmia (IJC) Josep Carreras busca un Junior Project Manager per a la baixa de maternitat.

 

Qui som?

La nostra missió és investigar els aspectes bàsics, epidemiològics, preventius, clínics i transferibles de la leucèmia i d'altres malalties hematològiques malignes.

La visió de l'Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras és que la investigació què es porti a terme permeti identificar noves dianes terapèutiques i que possibiliti desenvolupar tractaments més precisos i menys agressius. Aspirem a comprendre l'origen i el desenvolupament de les leucèmies i d'altres patologies hematològiques malignes per poder prevenir-les. Treballarem per a un futur en el qual totes les leucèmies siguin curables.

Més informació a la nostra web http://www.carrerasresearch.org/en i la web de la Fundació Josep Carreras https://www.fcarreras.org/en.

La Comissió Europea va atorgar a l’IJC el segell d’Excel·lència en RRHH al juliol de 2019. L’IJC continua treballant per mantenir les seves polítiques d’acord amb els principis de la Carta i el Codi. L’estratègia de recursos humans per a investigadors de la Comissió Europea (HRS4R) té com a objectiu principal garantir que els centres d’excel·lència d’investigació implementin i respectin els requisits de la Carta Europea dels investigadors i el Codi de conducta per a la contractació d’investigadors (d’ara endavant denominada Carta i Codi) dins de les seves polítiques de recursos humans.

Oferim i promovem un entorn divers i inclusiu i acull els sol·licitants independentment de l’edat, discapacitat, gènere, nacionalitat, raça, religió o orientació sexual.

IJC garanteix que les dades personals dels sol·licitants siguin processades segons les exigències del Reglament general de protecció de dades de la UE (GDPR) i la Llei espanyola 3/2018 de protecció de dades.

Place of presentation of the candidacies

Presentació de sol·licituds

Les persones interessades han d'enviar a l'adreça jobs@carrerasresearch.org, indicant la referència de l’anunci (REF. JPM_AG_86) en l’assumpte del missatge i incloent carta de motivació i currículum vitae.

 

Termini de presentació

 Data límit de presentació de candidatures 12 de novembre 2021

Related links